Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Cea mai cunoscută prezentatoare din Suceava și-a scos casa la vânzare

casa1Cea mai cunoscută prezentatoare TV originară din Suceava și-a scos casa la vânzare la prețul de nu mai puțin de 350.000 de euro.

Este vorba despre Anca Lungu, care în prezent lucrează la Antena1.

Potrivit Cancan.ro, după arestarea la domiciliu a lui Ştefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, se pare că problemele financiare nu au întârziat să apară, soţii Lungu şi-au scos la vânzare casa mult mult visată, pe care şi-au construit-o cu mare entuziasm, după bunul plac. Întrebarea este: au decis să se separe şi îşi împart casa?

like-facebookŞi-au dorit să îşi construiască o casă, cu multă verdeaţă, unde este aer curat şi dorinţa a devenit realitate, soţii Lungu şi-au construit o casă ecologică, pe un teren de 1000 de metri pătraţi, cu aspect futurist, situată lângă pădurea din Corbeanca. Dar se pare că nu le-a adus prea mult noroc şi au decis să o vândă, la preţul de 350.000 de euro.

casaContactată de CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, Anca Lungu ne-a declarat că motivul vânzării casei este achiziţionarea unei alte case.

E o casă pe care am ridicat-o de la zero, lângă o pădure, departe de oraş. Tocmai din acest motiv, zilele viitoare am decis să merg împreună cu Ştefan (n.r. Stefan Lungu, soţul vedetei) la cursuri de prim ajutor. Vom învaţa cum să facem faţă situaţiilor neprevăzute. Astfel, indiferent de ceea ce se întamplă şi dacă unul dintre noi va intra în panică, cel de-al doilea va şti ce să facă şi cum să acţioneze. Aşa o sa fim şi noi şi bebeluşul nostru în siguranţă şi vom trece usor peste anumite probleme. E mai bine să fii prevăzător, să-ţi iei măsuri de siguranţă. Cursurile mi se par foarte practice pentru un viitor părinte, mai ales dacă familia respectivă trăieşte departe de oraş, declarase Anca Rusu la scurt timp după ce s-au mutat în noua casă.anca lungu

Percheziţie la vila din Corbeanca a soţilor Lungu

Vila din Corbeanca în care locuiesc Ştefan Lungu şi soţia lui, prezentatoare la Antena 1, a fost călcată de mascaţi, după ce procurorii au primit un mandat de percheziţii, dar şi de aducere, pe numele fostului consilier..

Ştefan Lungu, care a lucrat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), a fost acuzat că ar fi primit, în mai multe tranşe, aproximativ 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA! Mita ar fi venit pentru a-şi folosi influenţa faţă de angajaţi din cadrul ministerului, în vederea efectuării unor plăti prin care erau finanţate contracte de lucrări publice.

Fostul prezentator a fost arestat la domiciliu după ce a fost acuzat că ar fi luat parte în dosarul “Gala Bute”. Fostul consilier al Elenei Udrea a intrat în vizorul DNA alături de  fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă (PSD).


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*