Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Fostul șef al SJA Suceava, în Cartea Valorilor Bucovinene

daniel martiniuc sja suceavaFostul şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, doctorul Daniel Martiniuc, care a ieșit la pensie în luna februarie 2016, a fost nominalizat de prefectul județului, Constantin Harasim pentru Cartea valorilor bucovinene. Harasim i-a oferit lui Daniel Martiniuc placheta Diplomă de Excelență în cadrul şedinţei lunare a Colegiului Prefectural.

like-facebookTrebuie amintit că luna trecută, Harasim nu a nominalizat nicio persoană, precizând că nu a fost găsit un om cu o valoare atât de mare care să atragă atenția și că nu a avut loc niciun eveniment pe măsură.

„Mă simt copleșit de importanța care mi se dă în acest moment nu atât mie cât activității pe care Serviciul județean de Ambulanță Suceava a desfășurat-o de la înfințare până în prezent. De ce am zis de la înființare? Pentru că acest serviciu este nou creat din 1995, până atunci se numea „stația de salvare”. O activitate de aproximativ 24 de ani în slujba sistemului de urgență. Am avut zeci de mii de intervenții ,nu eu ci serviciul pe care l-am condus și am încercat cu toate greutățile inerente să îmi duc la bun sfârșit orice activitate care ținea în primul rând de asistența de urgență cât și de restul treburilor gospodărești ale unității. Mi-am desfășurat activitatea mai mult în anonimat, nu am dorit să ies în față să mă laud cu realizări,acestea au fost menționate sau spuse de către cei care au beneficiat de serviciile noastre”, a spus Martiniuc, care a precizat că Serviciul de Ambulanță este recunoscut ca o unitate solidă de intervenție.

„Am rugămintea să sprijiniți și dvr.prin intervențiile la diferite niveluri, să menționați că suntem deficitari la acest capitol.Trebuie ca printr-un efort comun să punem umărul și să dăm Cezarului cei a Cezarului.În momentul în care viața omului este pe buza prăpastiei este nevoie de intervenție rapidă.trebuie în primul an să mijloace umane și resurse materiale cu care să intervii. Lucrul acesta este covârșitor de impotant”, a spus Matiniuc.

La rândul său, Harasim i-a mulţumit doctorului pentru activitatea depusă, cea de salvare de vieți omenești.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*