Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Urmărire în trafic după o mașină al cărei șofer nu a oprit la semnalele polițiștilor

urmarire politieLuni seară, polițiștii suceveni au fost anunțați că pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava circulă un autoturism, iar conducătorul auto pare să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul parcat pe strada Gheorghe Doja, sub pasarela Iţcani, iar în momentul apariţiei autospecialelor de poliţie, conducătorul auto a demarat, încercând să fugă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe strada Decebal, unde, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un şanţ, după care, cei trei tineri din interior au ieşit şi au încercat să fugă pe câmp.

„În cauză s-a procedat la urmărirea acestora, fiind prins şi imobilizat un tânăr de 18 ani, din municipiul Suceava, ulterior fiind identificaţi şi ceilalţi doi tineri”, susțin polițiștii.
like-facebook
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.

„Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul polițiștilor.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Cetatean_turmentat says:

    Eu inteleg din text ca sofeurul a baut ca vaca si din acest motiv nu i s-a putut stabili nici varsta exacta,deoarece aceasta floteaza,zglobie,ba 18,ba 19 ani! Halal sa va fie,asa alunecosi cum sunteti,aveti un viitor maret in presa digitala!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*