Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava are șef nou. Vezi despre cine este vorba!

masini politie (2)Comisarul de poliție, Oniu Liviu Stejărel, adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, a fost împuternicit, printr-o dispoziție a Inspectoratului General al Poliției Române, să îndeplinească atribuțiile de șef al poliției județene. El a fost nominalizat să reprezinte IPJ Suceava, ca membru, în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava. Totodată, a fost împuternicit ca adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al județului, comisarul șef de poliție, Dorel Aicoboaie.

Aicoboae a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti în anul 1990, începându-şi cariera la Poliţia Câmpulung Moldovenesc. După o scurtă perioadă, a ajuns la Poliţia din Vatra Dornei, unde a activat până în 2015, cu o scurtă pauză de trei ani, când a lucrat ca ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Suceava. În anul 2008, comisarul-şef Dorel Aicoboae a fost numit şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar din 2011 a devenit comandant al Poliţiei municipiului Vatra Dornei. În luna octombrie a anului 2015, Dorel Aicoboae a ajuns adjunct al IPJ Suceava, funcţie ce a deţinut-o până în urmă cu o săptămână, când a fost împuternicit şef al Poliţiei sucevene.
like-facebook

Comisarul-şef Viorel Onea, originar din Fălticeni, care a îndeplinit funcția de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava s-a pensionat la mijlocul lunii martie. El a activat în cadrul structurilor de poliţie de 30 de ani. În perioada august 1986 – iulie 1992 el a fost ofiţer operativ în cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la IPJ Galaţi, pentru ca în perioada iulie 1992 – martie 1994 să ocupe funcţia de ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Galaţi. Din luna martie 1994, iar până în martie 2002 a fost ofiţer specialist în cadrul Serviciului Cercetări Penale a IPJ . Timp de mai bine de un an, până în august 2003, a ocupat funcţia de şef al Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă în cadrul IPJ Suceava. De la 1 septembrie 2003 şi până în decembrie 2014 a fost adjunct al şefului IPJ Suceava, pe linie de ordine publică şi poliţie rutieră. În decembrie 2014 a fost împuternicit la conducerea IPJ Suceava, iar din iulie 2015 ocupă funcţia de şef al acestei structuri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*