Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor susținut pentru un nou mandat la CJ. Ioan Stan vrea scaunul de vicepreședinte

nechifor (2)Comitetul Executiv al PSD Suceava a votat, joi după-amiază, cu unanimitate de voturi candidatura lui Cătălin Nechifor pentru un nou mandat la Consiliul Județean Suceava. Totodată a fost aprobată susținerea deputatului de Fălticeni, Ioan Stan, pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

La ședință au participat membrii Comitetului Județean Executiv al PSD Suceava. Nu au lipsit parlamentarii social democrați Gavril Mîrza, Ioan Stan, Eugen Uricec, senatorul Neculai Bereanu și senatorul Ovidiu Donțu.
like-facebook
Trebuie precizat că șeful administrației județene Cătălin Nechifor nu a fost prezent la ședință, fiind în concediu medical până pe 7 aprilie 2016.

În ce privește lansarea candidaturii lui Tiberius Brădățan, director medicat la Spitalul Județean „Sf Ioan cel Nou”, la Primăria Suceava aceasta ar urma să aibă loc la mijlocul lunii aprilie când ar urma să aibă loc în municipiul reședință de județ și ședința Biroului Permanent al PSD în frunte cu Liviu Dragnea.

„În cadrul ședinței de Birou Politic Permanent s-a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidații pe care Partidul Social Democrat Suceava îi recomandă și susține în vederea câștigării alegerilor locale din iunie 2016, astfel au fost stabiliți în cele 114 localități candidații de primari și lista consilierilor locali. În acest sens, PSD Suceava a realizat în această perioadă  liste de semnături pentru susținerea aleșilor locali, deschise oricărui cetățean. Totodată, s-a stabilit și un calendar de acțiuni pentru perioada următoare astfel încât candidații PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât și cel administrativ.”, se arată într-un comunicat al PSD.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*