Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Fostul viceprimar din Broșteni, candidatul PRU la funcția de primar

vasile rusuFostul viceprimar PSD al orașului Broșteni, Vasile Rusu, va fi candidatul PRU la funcția de primar.
El a trecut la Partidul România Unită la începutul acestui an, după ce social democrații și-au făcut un alt tandem la funcțiile de primar-viceprimar iar acesta nu a mai avut susținerea colegilor de partid.
like-facebook
Vasile Rusu a ocupat funcţia de viceprimar al oraşului Broşteni ceva mai mult de un an şi jumătate, fiind demis din funcție în luna noiembrie 2014, locul său fiind luat prin vot de un alt consilier local. El a fost schimbat imediat din funcție după ce intrase în vigoare ordonanța lui Dragnea cunoscută sub numele de ordonanța „traseiștilor”. La un moment dat, erau zvonuri că acesta va reveni pe funcție dat fiind faptul că parlamentarii de zonă purtau discuții cu aleșii locali din Broșteni pentru a-l readuce pe funcție însă consilierii locali nu au fost prea înțelegători așa că Vasile Rusu a rămas doar consilier local.

Neînțelegerile cu colegii din partid respectiv PSD l-au determinat să treacă la o altă formațiune politică.
Trebuie amintit că deliberativul local Broșteni are următoarea componeță: Stelian Parasca -PSD,Constantin Baroiu-PSD,Vasile Rusu-fost PPDD trecut la PSD, Dumitru Așchiopoaie-PSD; Mihai Molodeschi-PNL-viceprimar ,Teofil Danci-PNL, Doru Baran-PNL; Cezar Ilișanu-PNL, Ștefan Șancariu-PNL, Stelian Chirilă-PNL, Mircea Păușeriu-independent, Constantin Hîj- independent, Petrișor Cimpoieșu-independent.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*