Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Orașul Suceava invitat de Ministerul Culturii în programul „Orașe europene”

lungu-oglinda1.jpg1Ministerul Culturii a lansat programul ‘Orașe europene’, în care vor fi incluse unele dintre proiectele participante la selecția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

Chiar dacă Suceava nu s-a calificat pentru statutul de capitală europeană, edilul Ion Lungu a declarat că municipalitatea a fost invitată pe data de 4 aprilie a.c. la Ministerul Culturii să participe la un program denumit “Orașe Europene”. Primarul susține că în cursul zilei de joi va avea o discuție cu reprezentanții asociației culturale “Suceava 2021”.
like-facebook
„Pe acest proiect, spune Ministerul Culturii, există intenția de a sprijini cel puțin un proiect de dimensiune europeană care a fost introdus în dosarul de candidatură și vizează organizarea de programe de formare și implicit finanțare pe fonduri europene pe probleme de management cultural. Mai sunt recomandate, pentru intrarea în competiție, elaborarea unui catalog care să promoveze profilul cultural al orașului, inițierea unui proiect de promovare a filmului românesc în cinematografele din 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*