Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Drum blocat de doi copaci puși la pământ de vântul puternic

copac cazut2Vântul puternic care s-a abătut asupra județului Suceava a produs și probleme. Drumul național 18, între Iacobeni și Ciocănești, a fost blocat, joi dimineță, din cauza a doi copaci care au căzut pe carosabil.

Au fost chemați de urgență pompierii și angajații de la Primărie, dar până la sosirea acestora, oamenii au deblocat drumul cu ajutorul motofierăstraielor.

Județul Suceava se află sub cod galben de ploi însemnate cantitativ și precipitaţii mixte. Potrivit unei avertizări emise de Administrația Națională de Meteorologie, atenționarea este valabilă între 23 martie, ora 08 – 24 martie, ora 11.

like facebookÎn intervalul menţionat, aria precipitaţiilor va cuprinde toată ţara dinspre sud-vest. Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (23/24 martie) şi în prima parte a zilei de joi (24 martie) în estul şi în sud-estul Transilvaniei, precum şi în nordul şi vestul Moldovei, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În zona montană vor predomina ninsorile, mai abundente în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă.

 În sudul Banatului, zona deluroasă din Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei se vor cumula 25…30 l/mp şi pe arii restrânse 40…50 l/mp.

În sudul şi sud-estul teritoriului ( inclusiv în zona municipiului Bucureşti) se vor totaliza 15…25 l/mp, vântul se va intensifica şi temporar vor fi rafale de peste 50…60 km/h. Vremea va deveni rece pentru ultima decadă a lunii martie în majoritatea zonelor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*