Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Rulotă mistuită de flăcări, la Palma. Focul a fost pus de o mână criminală

rulota palma2Rulota unui bărbat din comuna Vatra Moldoviței a ars ca o torță în noaptea de luni spre marți, în parcarea de la Palma. Alexandru Ioan Cosmiuc și-a găsit rulota făcută praf de incendiu, iar bărbatul bănuiește că focul a fost pus intenționat.

like-facebookCu lacrimi în ochi, Cosmiuc a declarat, pentru SuceavaNews, că era singura sa sursă de a face un ban. Venise cu câțiva bani din Olanda, a dat 1.200 de euro pe rulotă și spera să facă bani cât să se întrețină. Vindea mici în week-end în locul respectiv.

rulota palma

Așa arăta rulota

Mi-a dat foc la rulotă, nu mai am nimic. Nu bănuiesc pe nimeni, nu-mi dau seama cine ar fi putut face asta. Mi-a spart și parbrizul că au aruncat cu pietre în curte. În urmă cu o lună mi-au spart un geam, apoi altul, acum i-au dat focu cu totul. Mulți vor să îmi ia locul, dar eu nu am vrut răul la nimeni. Avea frigider, aragaz, marfă, haine, butelii, caserolele cu mici, bani de rest vreo 200 lei, aveam și câteva acte. Am rămas fără nimic”, a declarat proprietarul rulotei.

La locul incendiului au ajuns pompierii, care au stins focul. Polițiștii au început o anchetă.

„La sosirea echipajelor, ardea violent rulota, în întregime, existând pericolul de propagare la fondul forestier aflat în imediata vecinătate. Incendiul a fost lichidat la ora 0:50 şi au ars rulota şi bunurile aflate în interiorul acesteia (2 mese, 10 scaune, materiale textile, produse alimentare şi altele)”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*