Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Prefectul Sucevei: Dacă nu fac apel părțile la decizia Curții de Apel Cluj, voi anula ordinul de suspendare a lui Aurel Olărean

harasim3Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, susține că ia în calcul anularea ordinului de suspendare din funcția de primar al municipiului Rădăuți a lui Aurel Olărean. Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține, însă, că asta doar în cazul în care nu va fi făcut apel la decizia Curții de Apel Cluj de anulare a controlului judiciar în cazul lui Olărean.

Dacă nu fac părțile implicate în cauză apel la decizia dată de Curtea de Apel Cluj, atunci voi anula ordinul de suspendare a primarului Aurel Olărean, doar la solicitarea acestuia”, a declarat Harasim.

like-facebookPotrivit acestuia, Instituția Prefectului nu a fost informată de Curtea de Apel Cluj de decizie. Hotărârea a apărut doar pe portalul instanței de judecată.

Lotul Dîmbu a scăpat de controlul judiciar. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Cluj, care au stabilit că nu se impune ca măsura controlului judiciar pentru 60 de zile să fie aplicată în continuare pentru Aurel Olărean, fost primar al Rădăuțiului, Daniela Mariana Prandea, fost judecător la Rădăuți, la fel ca și Bogdan Ilarion Costică Bărbuță, fostul procuror Dumitru Dâmbu, dar și omul de afaceri Constantin Gavril Babiuc, o fostă avocată – Isabela Zorica Vega , dar și un fost șef de la Poliția de Frontieră Rădăuți, Constantin Mihai Prelipcean, și Victoria Tîcșă și Ancuța Alina Solovăstru.

like-facebookCu toții au fost trimiși în judecată încă din prima decadă a lunii octombrie a anului 2014, de către procurorii DNA pentru fapte de corupție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*