Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Monden! Suceveanca Otilia „Bilionera” are mereu vase de sânge sparte la ochi. Ce se întâmplă cu cântăreața

otiliaSuceveanca Otilia Brumă, artista care a facut furori cu piesa “Bilionera”, e vazuta tot mai des, in ultima perioada, cu ochii rosii. Prietenele Otiliei nu o data au intrebat-o ce are la ochi si de ce ii sunt mereu rosii, unele facandu-si chiar griji pentru sanatatea ei, mai ales ca stiu ca munceste foarte mult, e mereu pe drumuri si nu prea apuca sa se odihneasca asa cum trebuie.

like-facebook„Otilia pierde noptile pentru ca are multe concerte. Nu apuca sa doarma decat una-doua ore, chiar se intampla sa nu doarma deloc noaptea. Are concerte multe in strainatate si ori e pe scena, ori in avion. I se sparg vasele de sange la ochi din cauza oboselii, a nesomnului. A folosit si picaturi, insa si astea isi fac efectul pe moment, dupa care tot trebuie sa dormi”, sustin apropiatele artistei.

otiliaaSpecialistii insa ne-au precizat ca intr-adevar artista are probleme, insa fara un consult de specialitate nu poate fi diagnosticata exact. In plus, daca este vorba despre o situatie care persista de cateva luni, ar putea ca artista sa aiba o alergie, provocata chiar de ceva din locurile in care se afla cel mai mult, adica din cluburile in care canta.

Posibile cauze ale hiperemiei conjunctivale sunt: atmosfera cu noxe ( praf), suprasolicitarea oculara, conjuctivitele alergice sau bacteriene, etc. Primavara sunt  frecvent intalnite conjuctivitele.  Acestea netratate se pot complica, se pot suprainfecta prin persistenta lacrimarii si aparitia sau cresterea cantitatii de secretie conjunctivala”, ne-a declarat dr Ana Matilda Bucur, medic specialist oftalmolog.

Sursa: wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*