Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Focuri de armă după un contrabandist. A abandonat mașina cu țigări ca să scape

masina cu tigari (3)Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret au observat, joi, cu ajutorul aparaturii din dotare, un autoturism de teren care se deplasa dinspre frontiera de stat spre interiorul tării, pe direcţia localităţii de frontieră Bănceşti.

Imediat, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea mijlocului de transport. La vederea polițiștilor, soferul maşinii în cauză, un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, fără plăcuţe de înmatriculare, a abandonat autovehiculul şi a fugit spre teritoriul statului vecin.
Pentru reţinerea acestuia, care nu s-a supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au folosit conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 4 focuri de avertisment, în plan vertical.
like-facebook
masina cu tigari (1)Nici de această dată bărbatul nu s-a oprit, fapt pentru care au fost demarate activităţi specifice, fiind anunţate şi autorităţile ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.

Autoturismul de teren plin cu ţigări a fost condus la sediul S.P.F. Siret, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 20.500 pachete ţigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 246.000 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.masina cu tigari (2)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*