Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tată și fiu, rivali politici. Fiul unui deputat liberal s-a înscris în PSD

PSDFiul unui deputat liberal a devenit rivalul tatălui său în politică înscriindu-se în PSD. Este vorba despre fiul proaspătului deputatul liberal de Rădăuți, Constantin Galan, care  s-a înscris în rândul social democraților.

Romi Galan, în vârstă de 32 de ani, a decis să intre în politică, dar nu să-l urmeze pe tatăl său, ci să treacă la un alt mare partid politic și anume la Partidul Social Democrat.

like-facebookEl și-a depus adeziunea la organizația municipală a PSD Rădăuți, fiind acceptat în rândurile social democraților. Potrivit unor surse din rândul organizației județene a PSD Suceava, intrarea lui Romi Galan în Partidul Social Democrat a fost discutată joi seară în cadrul Comitetului Executiv al filialei Rădăuți, iar membrii acestui organism au aprobat înscrierea fiului parlamentarului cu unanimitate.

Miercuri, deputatul Constantin Galan și-a dat demisia din ALDE, anunțând totodată trecerea la Partidul Național Liberal.
Potrivit unor surse din PNL, Galan ar fi negociat trecerea la liberali prin ocuparea locului patru pe lista pentru Camera Deputaților la alegerile din toamna acestui an.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*