Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Corneliu Popovici: Băișanu și Milici vor primi o somație din partea mea

miscarea popularaPreședintele organizației județene a Mișcării Populare, Corneliu Popovici, susține că s-a încercat o spargere a formațiunii politice.

„Săptămâna trecută s-a încercat o spargere nereușită a Mișcării Populare în Suceava. În afară de cei doi ovidei ai noștri care au plecat în altă parte și reprezentantul mai proaspătului ALDE la Suceava, e o grupare dintr-o formațiune politică, vine din partea PSD, este o grupare de prieteni a domnului Ovidiu Milici” , a declarat preşedintele Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici.
like-facebook
El a spus că de fapt ceea ce s-a întâmplat este „un mod murdar pe care persoane vechi cu state vechi în politica din municipiul și județul Suceava cu care ei au fost obișnuiți pe parcursul mandatelor care li s-au adunat în spate”.

Între cei vizați care ar fi dorit așa zisa spargere a MP s-ar afla deputatul PSD, Gavril Mârza și trezorierul PSD, Virginel Iordache. Liderul MP Suceava, Corneliu Popovici a spus că se încearcă revenirea la PSD într-o formulă mai veche de conducere a partidului, ținta fiind alegerile locale.

„Acea grupare îl dorește candidat comun pe listele PSD la Primăria Sucevei pe Alexandru Băișanu, poate de asta PSD până acum nu îl are validat pe candidatul lor, să-și scoată Băișanu un scor cât mai bun și uite așa revenim la o conducere a CJ identică cu aia din 2008”,  a spus Popovici, care a precizat că în aranjamentele făcute ar fi deranjat Mișcarea Populară care s-ar afla pe locul III pe scena politică.

Popovici a spus că Ovidiu Milici ar fi sunat de pe telefonul deputatului Băișau membri ai Mișcării Populare pentru a le propune să treacă la ALDE,numai că acesta nu a avut sorți de izbândă.
Liderul MP Suceava a amintit că intenţionează să deschidă un proces civil împotriva a doi reprezentanţi ai Organizaţiei Judeţene a ALDE, deputatul Alexandru Băișanu și profesorul Ovidiu Milici.

„A fost o dezinformare în presă că 21 de organizații ale Mișcării Populare au trecut la ALDE.Ceea ce încearcă dânșii să facă partea PSD și ALDE nu vor reuși niciodată. Băișanu și Milici vor primi o somație din partea mea. Dacă până luni nu vor face publice cele 21 de organizații atunci partidul va intenta un proces civil împotriva lor”,  a spus Popovici.

Președintele Mișcării Populare a mai spus că Băișanu deși a bătut la ușile MP la București nu i s-a dat curs și are ocazia ca până la alegerile locale „să construiască ceva politic, dacă până acum nu a avut ocazia, să facă prin muncă politică și nu prin dezinformări sau ruperi de la alte partide politice”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*