Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Bărbat blocat într-o fântână, salvat de pompieri

salvat din fantana suceava1Un bărbat a fost salvat de pompierii rădăuțeni după ce a rămas blocat într-o fântână. Militarii Detasamentului de Pompieri Radauti au intervenit, cu o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare, pentru salvarea acestuia, la o gospodarie din comuna Volovat.

La sosirea echipajului, un barbat in varsta de 43 de ani, care curata fantana proprietarului, avea prins piciorul intre doua tuburi de ciment, la o adancime de aproximativ 10 metri.
like-facebook
Un pompier salvator, asigurat cu cordite, a coborat in fantana si a evaluat situatia. Barbatul era constient si cooperant. Initial, s-a incercat deblocarea piciorului cu ajutorul unui departator hidraulic, pentru distantarea tuburilor. Greutatea acestora fiind prea mare, accesoriul a fost schimbat cu un ciocan pneumatic cu care s-a decupat tubul, reusindu-se astfel eliberarea piciorului.
salvat din fantana suceava
Victima a fost asigurata si scoasa in siguranta la suprafata. Un echipaj SAJ i-a acordat primul ajutor medical, dupa care a transportat-o la Centrul de Primire Urgente Radauti, pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*