Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

A vrut să-l lovească pe amantul iubitei sale cu un topor, dar și-a rănit partenera. Procurorii l-au trimis în judecată

judecatorProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au trimis în judecată, miercuri, pe Ionel Cojocaru, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie cu raportare la tentativă la infracţiunea de omor.

Bărbatul, din satul Văleni Stânişoara, comuna Mălini, nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu are un loc de muncă stabil.

like-facebookPotrivit procurorilor, între el şi persoana vătămată K.M. există o relaţie de concubinaj încă din anul 1996, cei doi convieţuind împreună la adresa inculpatului. Concubinii se află în relaţii de prietenie cu numitul C. N., vecin de-al lor, persoană pe care o ajutau destul de des la treburile gospodăreşti.
Procuorii arată că inculpatul avea oarece bănuieli cu privire la o posibilă relaţie de amor între concubina sa şi vecinul său C. N., lucru ce îi crea o stare de gelozie, de nelinişte.

În după amiaza zilei de 26 februarie 2016, în jurul orelor 14:00 concubinii s-au deplasat la locuinţa lui C.N. pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti, K. M. s-a ocupat de curățenia în imobil, iar inculpatul împreună cu vecinul său au tăiat lemne surorii numitului C.N.După ce au finalizat treaba, cei doi bărbaţi au revenit la locuinţa lui C.N. unde au consumat împreună cu victima o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice (votcă şi bere). Până în acest moment lucrurile au fost paşnice, cei trei au socializat şi au consumat băuturi alcoolice.La plecarea celor doi concubini lucrurile au luat o turnură nefericită, între inculpat şi C.N., s-a iscat o situaţie conflictuală spontană. Aflat în stare de ebrietate inculpatul şi-a adus aminte de infidelităţile concubinei sale, acuzându-l pe numitul C.N. ca ar avea o relaţie cu concubina sa. Astfel că din motive de gelozie inculpatul a încercat să îl lovească pe numitul C.N. cu un topor găsit în curtea locuinţei, moment în care între cei doi s-a interpus persoana vătămată K.M. (concubina inculpatului) ce a recepţionat o lovitură de topor (cu tăişul acestui obiect) în zona postero-laterală stângă a gâtului.În momentele imediat următoare victima a fost transportată în interiorul locuinţei lui C.N. care i-a a cordat prim ajutor, acesta punându-i un prosop în jurul gâtului pentru a opri sângerarea abundentă.

Persoana vătămată K.M. a fost transportată la domiciliul ei ajutată fiind de inculpatul Cojocaru Ionel care a apelat serviciul 112 solicitând o ambulanţă la locuinţa sa. Ulterior victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din municipiul Fălticeni unde a beneficiat de îngrijiri medicale,, se arată în rechizitoriul procurorilor.
Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală, victima K.M. a suferit o plagă tăiată cervicală pe faţa postero laterală stânga, plagă ce a putut fi produsă prin lovire activă cu un obiect tăietor care ar putea fi un cuţit, topor şi care a necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*