Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Anchetă a Avocatului Poporului la centrul „Pâinea Vieții”. Copiii ar fi înfometați, bătuți și legați de copaci

Wayne Cecil Pagel, vicepreşedintele „Pâinea vieţii”

Wayne Cecil Pagel, vicepreşedintele „Pâinea vieţii”

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și efectuează o anchetă cu privire la posibile tratamente inumane aplicate copiilor de la centrul „Pâinea Vieții” din județul Suceava.

Și asta după ce vicepreședintele Fundaţiei “Pâinea vieţii”, americanul Cecil Wayne Pagel, a declarat că în centrul de la Broșteni copiii sunt bătuți, înfometați și puși la muncă.

Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 și art 22 din Constituția României, privind protecția copiilor și a tinerilor și dreptul la viață și la integritate fizică și psihică.

like-facebookDirectorul casei de copii „Pâinea Vieţii” din Broşteni, Adrian Pănican, este acuzat de vicepreşedintele Fundaţiei “Pâinea vieţii”, americanul Cecil Wayne Pagel, că le-ar aplica minorilor de la centrul din Broşteni un tratament inuman. Americanul a depus o plângere în aces sens la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Vicepreşedintele Fundaţiei „Bread of life”, Cecil Wayne Pagel, îl acuză pe directorul Casei de copii „Pâinea vieţii” din Broşteni, Adrian Pănican, că îi agresează pe cei 70 de copiii orfanii şi îi supune la tot felul de abuzuri.

Nu numai Adrian Pănican și-ar bate joc de orfani, ci și fiul acestuia iar ambii ar fi comis o serie de fapte penale, și în ceea ce priveşte administrarea acestei fundaţii. Adrian Pănican, potrivit americanului, îi bate pe copii, îi leagă de copaci, îi înfometează, iar cea mai gravă pedeapsă la care sunt supuşi micuţii ar fi aceea că le injectează apă în muşchi, ceea ce le provoacă dureri groaznice şi îi împiedică să meargă timp de mai bine de trei ore.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*