Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Sentință finală! Șoferul care a ucis cu BMW-ul un copil de cinci ani pe o trecere de pietoni a primit o pedeapsă mai mică

Marius Hotin, şoferul maşinii

Marius Hotin, şoferul maşinii

Bărbatul de 35 de ani, din Suceava, care a ucis cu mașina un copil de cinci ani aflat pe trecerea de pietoni, în vara anului trecut, a primit o pedeapsă mai mică. Marius Hotin a fost condamnat de Curtea de Apel la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, după ce Judecătoria Suceava îl condamnase în primă fază la trei ani de detenție. Decizia este definitivă.

Pe 21 iulie 2014, în jurul orelor 13:25, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, cu numărul de înmatriculare SV-56-RAM, pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, din cauza nerespectării regimului legal de viteză în deplasare şi a neacordării priorităţii de trecere a pietonilor, a surprins şi accidentat mortal copilul de cinci ani, care traversa alături de verișoara sa de 23 de ani.

like-facebookMarius Hotin, din Suceava, conducea autoturismul BMW dinspre Burdujeni spre cartierul Iţcani, iar la un moment dat, și-a scăpat telefonul mobil prin mașină și s-a uitat după el. În acel moment a lovit în plin copilul, Mario Văleanu, și pe verişoara acestuia, Alina Hostiuc.

Medicii de pe Ambulanță care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut să salveze viața copilului. Când și-a dat seama ce a făcut, Marius Hotin a intrat în stare de șoc. Șoferul nu era băut.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*