Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Bărbat prins de jandarmi în timp ce vindea țigări de contrabandă în Piața Mică

bmw cu tigari 2Un echipaj de jandarmerie a observat, sâmbătă, la una din intrările din Piața Mică, din municipiul Suceava, un bărbat care oferea spre vânzare țigări de provenienţă extracomunitară.
Jandarmii au solicitat bărbatului să prezinte bunurile pe care le oferea spre vânzare și datele privind identitatea sa, însă acesta a refuzat și a devenit recalcitrant.

Jandarmii au procedat la controlul corporal al persoanei în cauză, constatând că aceasta avea asupra sa, ascunsă în buzunarele hainei, cantitatea de 21 de pachete de ţigarete (9 fără timbru fiscal și 12 având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina ).

like-facebookUlterior, în urma controlului autovehiculului care aparținea bărbatului, parcat în imediata apropiere a pieței, jandarmii au găsit pe bancheta din spate a autoturismului, un rucsac în care se afla cantitatea de 99 de pachete de țigări, 40 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

„Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a refuzat să declare proveniența bunurilor găsite asupra sa. Persoana în cauză și cantitatea de 120 de pachete de țigări au fost predate Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*