Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Firmă de produse lactate din județul Suceava, verificată de DSVSA, după alerta de toxiinfecție alimentară din școlile din Galați și Brașov

lapte si cornO firmă de produse lactate din județul Suceava este verificată de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava după o atenționare trimisă la instituție de DSVSA Galați, dar și de DSVSA Brașov potrivit căreia, s-au înregistrat mai multe cazuri de toxiinfecție alimentară la niște școli din cele două județe, după ce elevii ar fi consumat laptele provenit de la firma suceveană prin programul Laptele și cornul.

like-facebookInspectorii DSVSA suceveni au mers la firma respectivă, au preluat probe, dar au pus sechestru și pe 5.640 de cutii de lapte de 200 ml, din lotul care a fost trimis și la Galați.

Inspectorii au verificat, printre altele, condițiile igienico sanitare, fișele de aptitudini medicale ale angajaților, condițiile de păstrare și depozitare a produselor.

Inspectorul şcolar judeţean din Brașov, Ariana Bucur, a declarat, pentru Mediafax, că„laptele consumat atât de copiii din Braşov, cât şi de cei din Codlea care au acuzat probleme digestive provine de la firma Dorna din Suceava”.

În ultima săptămână zeci de elevi de la şcoli diferite, din judeţele Braşov, Galaţi şi Argeş s-au intoxicat după ce au băut lapte primit la şcoală.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Andrei says:

    Lăsați domnilor ca trece repede…directorașul de la DSV merge uns cu șpagă…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*