Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO! PSD și-a lansat candidații la alegerile locale din iunie pe Colegiul 3

candidati psd suceavaPSD și-a lansat, vineri, candidații social-democrați la funcția de primar pentru alegerile locale din iunie 2016 pentru un număr de 16 localități. A lipsit de la evenimentul politic oficial candidatul comunei Botoșana, Slevoacă Doru, care a motivat că este plecat la Baia Mare. Evenimentul a fost condus de deputatul PSD pe Colegiul 3, Gavril Mârza. Pe acest colegiu a fost stabilit un colectiv care să se ocupe de buna desfășurare a alegerilor și a campaniei electorale respectiv, Virginel Iordache, Viorel Varvaroi și Petrică Știrbu.

Au mai fost prezenți actuali consilieri locali ai edililor în funcție care s-au înscris în competiția electorală dar și noii candidați care au venit însoțiți de câțiva reprezentanți care îi susțin la alegerile din iunie.
Parlamentarul social democrat a subliniat din start că „a face politică fără presă e ca și cum ai trage o sanie pe uscat”.

Momentul de astăzi, mult așteptat de unii, este destul de simplu dar serios și tratat cu toată atenția. Acest moment are menirea de a declanșa sau de a definitiva și de a lansa candidații. Ca o paranteză erau voci care deja aveau îndoieli asupra lansări, și aici fac o paranteză, spuneau că dacă nu ne lansați înseamnă că nu mai sunt candidați pentru primar. Deci, ați fost toți validați de către Organizația Județeană și stabilim aici, câteva obiective pentru perioada care urmează, cea de campanie electorală pentru alegerile locale și apoi, vom discuta despre alegerile parlamentare. Oamenii din Colegiul 3 trebuie să știe pe cine am stabilit drept candidați pentru alegerile din 5 iunie”,  a spus Mârza.

Deputatul PSD Gavril Mârza a spus că a fost întrebat de ce nu a fost făcută lansarea și cu candidatul pentru funcția de primar al Sucevei însă a motivat că acest colegiu este doar pentru mediul rural și are localități compacte.

Într-adevăr, Colegiul de Senat cuprinde municipiul Suceava în totalitate și patru localități din Colegiul 2 dar noi suntem colegiu de deputați compact și am hotărât să facem în acest mod și moment lansarea. Acest eveniment trebuia să aibă loc cu 3-4 săptămâni în urmă, dar din motive foarte serioase a tot fost amânat. Am dorit să participe și președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, care este și șeful administrației județene și care este candidatul nostru pentru președinția Consiliului Județean, dar care din nefericire se află internat în spital de circa 3 săptămâni și nu știm când va ieși și când va putea să participe, de aceea am hotărât să facem fără domnia sa. Oricum ne rugăm la Dumnezeu să-i dea sănătate și să vină cât de repede în mijlocul nostru. Cred că este limpede acum de ce am procedat așa și de ce facem abia acum această lansare a candidaților”,  a spus Mârza.

Candidații PSD la scrutinul electoral din 5 iunie pe Colegiul 3
Cajvana-Gheorghe Tomăscu
Bălăceana-Babor Nechita
Botoșana-Doru Slevoacă
Bosanci-Nechifor Aleodor
Cacica-Boloca Elena
Ciprian Porumbescu-Nimițean Dumitru
Comănești-Constantinescu Filip
Dărmănești-Mateiciuc Virgil
Drăgoiești-Petroaia Vasile
Horodniceni-Toader Vasile
Ilișești-Doboș Vasile Radu
Pîrtești de Jos-Toma Ion Pavel
Moara-Dzminschi Eduard
Stroiești-Senic Mihai
Șcheia-Burac Cristian
Todirești-Avram Vasile


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*