Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu la o locuință din Panaci. Proprietarul a fost găsit mort

incendiu (1)Un incendiu a avut loc miercuri dimineață la o casă din comuna Panaci. Proprietarul acesteia, un bărbat de 70 de ani, care locuia singur, a fost găsit mort în casă, de un vecin alarmat că nu îl văzuse deloc pe afară.

Când a intrat în casa bărbatului, vecinul a văzut că ardeau mai multe lucruri din interior și bătrânul se intoxicase cu fum. A sunat imediat la pompieri, care au intervenit pentru stingerea focului.

like-facebookDin păcate, pentru bărbatul de 70 de ani nu s-a mai putut face nimic. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit bătrânul. Incendiul a fost lichidat la ora 11:40 şi au ars acoperişul casei pe 60 de metri pătraţi, bunuri din interiorul a două camere (mobilier, textile, electrocasnice şi altele) şi un perete al magaziei de lemne. S-au degradat pereţii locuinţei, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, şi două ferestre de la casa învecinată.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric cu defecţiuni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*