Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Anchetă la Spitalul Județean Suceava după ce un bebeluș s-a născut mort. Părinții au făcut plângere la Poliție

spitalul judetean suceavaO anchetă internă are loc la Spitalul Județean Suceava după ce un bebeluș s-a născut la termen, pe 7 martie, dar fără viață. Supărați, părinții fătului, studenți la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, le cer explicații medicilor, dar în zadar.

Nicoleta și Andrei urmau să aibă o fetiță pe care ar fi numit-o Alisa Isabela. Au cumpărat toate lucrurile pentru momentul când copila ar fi venit pe lume, dar au aflat cu stupoare că fata s-a născut moartă.

like-facebookNicoleta, de 21 de ani, s-a internat în spital pe 2 martie pentru că avea dureri și voia să se asigure că este totul în regulă. Medicii au asigurat-o că nu sunt probleme și a rămas internată încă cinci zile, urmând să nască.  A primit un tratament de calmare de la medici. Cu o zi înainte a auzit chiar inima copilului său bătând, dar pe 7 martie, medicul a operat-o și i-a scos bebelușul mort.

„După ce au verificat la ecograf, au spus că nu îi mai bate inima”, a declarat, pentru  Nicoleta Maier.

Părinții au cerut explicații, dar medicul le-a spus, susțin ei, „dacă nu vă convine, faceți plângere”. Lucru pe care l-au și făcut. Tatăl fetiței, Andrei Andreescu, a făcut plângere la Poliție, iar după necropsie, cei doi părinți vor să depună plângere și la Colegiul Medicilor. Între timp, și conducerea Spitalului Județean Suceava a început o anchetă.

Cei doi părinți sunt studenți și stau cu chirie într-un apartament din Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*