Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu patru victime, în care a fost implicat un polițist! Printre răniți se află și doi copii

Foto: RomaniaTv

Foto: RomaniaTv

Un accident cu patru victime, printre care doi copii, a avut loc, marți, pe DJ 208 A, la ieșire din Ipotești spre municipiul Suceava.

like-facebook

Cei patru răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto: RomaniaTv

Foto: RomaniaTv

Potrivit polițiștilor, Florin Ghivnici Florin, de 25 ani, din municipiul Suceava, conducea autoutilitara Vw Caddy pe drumul judeţean 208A, având direcţia de mers dinspre Suceava spre Ipoteşti. Ajungând la intrarea în localitatea Ipoteşti, la km 2+400 metri, nu a adaptat viteza şi nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculele din faţă, iar pentru a evita coliziunea cu autovehiculul din faţă, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Toyota Corolla, condus de Valentin-Cristian Palievici, de 36 ani, din municipiul Suceava, agent de poliţie din cadrul IPJ Suceava, Serviciul Acţiuni Speciale, aflat în timpul liber.

În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a patru persoane, conducătorul autoutilitarei şi trei pasageri din autoturism. Au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale. La unitatea primiri urgenţe, Ghivnici Florin, conducătorul autoutilitarei, a fost diagnosticat cu “contuzie genunchi stâng bilateral”, Palievici Adriana-Teodora, 33 ani, pasager pe locul dreapta faţă, “Tcf prin acc. rutier, plagă contuză pleoapă superioară dreapta şi piramidă nazală”, fetița sa, de 4 ani, pasager bancheta spate, “escoriaţii hemifacies stânga” iar băiețelul de 7 ani, pasager pe bancheta spate, cu “escoriaţii latero-cervicală stânga”.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.

Copiii erau aşezaţi pe înălţătoare pe bancheta din spate şi purtau centura de siguranţă.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de „ vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*