Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Peste 300 de amenzi date de polițiștii suceveni după controale în domeniul transportului de persoane și mărfuri

razie politieDin dispoziția șefului Poliției Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, în ultimele 3 zile, polițiștii au acționat pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane și mărfuri. În judeţul Suceava, în urma acțiunilor, au fost verificate peste 500 de autovehicule, fiind constate 17 infracțiuni.

În zilele de 3, 4 și 5 martie a.c., la nivel naţional, pentru verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane și mărfuri, polițiștii au desfășurat acțiuni punctuale în județele limitrofe cu statele non-UE, respectiv Satu-Mare, Maramureș, Suceava, Tulcea, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Caraș-Severin, Mehedinți și Timiș, precum și în trenurile și navele de călători.
La nivelul judeţului Suceava, au fost organizate 51 acțiuni și 26 de filtre rutiere, în cadrul cărora au fost controlate peste 500 de autovehicule.
like-facebook
De asemenea, au fost constatate 17 infracțiuni, dintre care 13 în flagrant delict și au fost aplicate 315 sancțiuni contravenționale, în valoare de 112.475 lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au desfășurat activități de prevenire şi combatere, fiind reţinute 16 permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare.

Reamintim că, începând de săptămâna trecută, din ordinul ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne acționează la nivel național, pentru atingerea obiectivului principal al anului 2016 – siguranța cetățeanului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*