Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Cinci tineri cercetați după ce au spart o casă din Liteni

retinutiCinci tineri sunt cercetați de polițiști după ce au spart casa unui bărbat din Liteni, pe 27 ianuarie. Polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind 5 tineri cu vârste între 16 și 19 ani, toţi din localitate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 26/27.01.a.c., cei 5 tineri au mers la locuinţa în construcţie ce aparține persoanei vătămate, au spart un geam și din interior au sustras aparatură electronică și unelte electrice în valoare de aproximativ 5.000 lei, pe care le-au vândut unor localnici, sau le-au păstrat.
like-facebook
Bunurile sustrase au fost recuperate integral şi restituite persoanei vătămate.
Întrucât unul din tinerii de 19 ani se afla sub măsura controlului judiciar într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ”nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor”, ”uz de armă fără drept” şi ”omor calificat”, Curtea de Apel Suceava a dispus revocarea măsurii şi arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

„Inculpatul a fost identificat de polițiști pe raza oraşului Liteni, fiind arestat şi încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*