Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

PSD și-a lansat candidații pentru funcțiile de primari din zona Fălticeni

PSD-siglaPSD a lansat  cei 18 candidați pentru funcția de primar la primăriile din zona Fălticeni. Potrivit deputatului de pe Colegiul Fălticeni, Ioan Stan, pentru municipiul Fălticeni va candida la alegerile locale din 5 iunie 2016, primarul în funcție, Cătălin Coman. În orașul Dolhasca, va candida pentru un nou mandat Maria Cojocaru. Urmează , Maria Tomescu -Baia, Violeta Țăranu la Berchișești, Dănuț Mitocaru la Bogdănești, Vasile Beraru la Boroaia, Gheorghe Fron la Cornu Luncii, Cristinel Mărculescu la Dolhești, Vasile – Lică Cepoi la Drăgușeni, Brăduț Avrămia la Forăști, Mihai Ion la Bunești, Petru Nistor la Mălini, Ioan Vasiliu la Preutești, Ion Manolache la Rădășeni, Neculai Rusu la Râșca, Vlad Gherman la Slatina, Moroșan Constantin la Valea Moldovei,Vasile Mucelinița la Fântâna Mare- și Iacob Maricel de la Vadu Moldovei.

like-facebookÎntre candidați, 11 din cei 18 înscriși în bătălia electorală sunt primari în funcție, fiind vorba de edilii din localitățile Dolhasca, Berchișești, Drăgușeni, Forăști, Fălticeni, Mălini, Preutești, Râșca, Valea Moldovei, Boroaia și Cornu Luncii.

Am certitudinea că la alegerile locale din iunie, lista candidaților Partidulului Social Democrat din județul Suceava se va îmbogăți și drept consecință vom face ceea ce trebuie ca să câștigăm Consiliul Județean și implicit președinția Consiliul Județean”, a spus Stan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*