Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Am împărțit județul în 11 zone și fiecare zonă are patru oameni în echipa de campanie

gheorghe fluturPreședintele organizației județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că Partidul Național Liberal are desemnații toți candidații de primari în județul nostru, respectiv cele 117 UAT. El a precizat că ultima desemnare a fost la Rădăuți, în persoana lui Cătălin Miron, care a fost validat de Comitetul Executiv Național. Flutur a mai amitnit că a fost numită echipa de campanie, șeful echipei fiind secretarul general al PNL, Viorel Seredenciuc, fost viceprimar în mandatul PDL. Echipa are cinci departamente, cum ar fi electoral, juridic, financiar, de comunicare cu mass-media și de organizare de evenimente.

like-facebook„Am împărțit județul în 11 zone și fiecare zonă are patru oameni în echipa de campanie, am început instruirile zonale”, a spus Flutur.

El a mai spus că PNL este în curs de finalizare a listei de consilieri județeni care să cuprindă toate zonele de reprezentare a județului, să fie din toate domeniile de activitate, să fie oameni performanți și agreați de comunițile din care provin.

„Și tot legat de campanie, la sfârșitul lunii martie, finalizăm listele de consilieri locali și județeni”, a spus Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*