Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Au furat startul campaniei electorale. Candidatul Mișcării Populare a început să trimită fluturași electorali

fluturasi4Mișcarea Populară a furat startul campaniei electorale la Suceava. Fluturași cu candidatul Mișcării Populare la Primăria Sucevei au umplut cutiile poștale din blocuri din municipiul reședință de județ. Candidatul lor, nimeni altul decât Marian Andronache, care susține că are 22 de ani de experiență în administrația locală, dar care nu s-a remarcat cu nimic în perioada scursă de la Revoluție încoace, apare în fluturașii trimiși sucevenilor.

Andronache lucrează în Primăria Suceava începând din anul 1994, iar din 1997 a preluat conducerea actualei Direcţii a Domeniului Public.

like-facebookRămâne de văzut dacă Autoritatea Electorală Permanentă va sancționa Mișcarea Populară condusă la nivel județean de Corneliu Popovici pentru nerespectarea perioadei de campanie electorală.  Acest lucru poate sancționat cu amendă de la 1.000 la 2.500 lei.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Re-simţit says:

    Sunteţi de felicitat pentru ştire dar si pentru maniera in care aţi tratat aceasta urât mirositoare mârlanie tipic băsistă.
    Candidatul,liftierul secretar-de-stat,precum si sfatuitorul de taina al MP se comporta consecvenţi cu mentorul lor,marea pacoste,marele gunoi numit basescu. Cum erau ei să respecte legea,să facă politica “nouă”,cu “oameni noi”,păi ei sunt oricine?
    Adică nu au ei bani să platească o amenda? Efectul nu va fi insă cel scontat,se va vedea,poate vine si momentul decontului la propriu,această deşănţată campanie electorală facută de niste indivizi mediocri,parveniţi sau rataţi din servicii,trădători de ţară,neispraviti politic,analfabeti functionali,slugi viclene,vor trebui să dea seama,inclusiv pentru această sfidare nu numai a legii dar si a bunului simţ.
    Am gasit si eu in cutia postală acest fluturaş electoral si recunosc ca mi-a provocat nu numai scârba dar si o propensiune spre masuri corecţionale,daca l-as fi prins pe acela care le raspândea.
    Mai devreme sau mai tarziu ,liftierul de doi bani,va da socoteala tot la TV ,unde se straduie sa ne arate ca stie sa citeasca aproape corect…

    Răspunde
  2. Re-simţit says:

    P.S.
    Rectific greseala de redactare din text – se va citi,cum este corect, fara virgula dintre subiect si predicat! Deci:
    …liftierul de doi bani va da socoteala tot la TV…
    Cu scuze.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*