Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Traian Andronachi, președinte de partid cu acte în regulă. Vrea să candideze din partea UpR

traian andronachiUniunea pentru Rădăuți (UpR) a câștigat procesul în instanță cu privire la acordarea personalității juridice a partidului și înregistrarea acestuia în registrul partidelor politice. Decizia a fost dată vineri de către Curtea de Apel București. UpR este condus de către avocatul Traian Andronachi și a fost înființat  împreună cu alţi doi rădăuţeni, Dan Vatră şi Romeo Cătălin Negruţ.

Andronachi va candida din partea acestei formațiuni la funcția de primar al municipiului Rădăuți.

like-facebook„Partidul va avea în prim-plan dezvoltarea şi revenirea la normalitate în Rădăuţi. Rădăuţi nu este al PSD, al PNL sau al oricărui alt partid. E al rădăuţenilor şi al tuturor celor care îşi doresc un viitor demn în oraşul nostru”, a spus Andronachi.

andronachi uprTraian Andronachi, fost consilier local în Rădăuţi, mai întâi din partea UNPR şi mai apoi reprezentând PSD, şi-a constituit propria formaţiune politică. Fostul consilier local rădăuţean spune că scopul pe care Uniunea pentru Rădăuţi îl urmăreşte este acela de a face ceva palpabil şi concret pentru locuitorii acestui municipiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*