Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Surse: Alexandru Băișanu, candidatul ALDE la Primăria Suceava

baisanuALDE a mai pus mana pe un fost lider liberal din Suceava – Alexandru Baisanu, care a fost dat la o parte de conducerea centrala a partidului pentru “ineficienta in activitatea politica”. In realitate, acesta a fost inlaturat pentru ca ‘juca’ mai mult in tabara adversa, decat in tabara liberala, sustin surse PNL, potrivit stiripesurse.ro.

like-facebookAcum deputatul Alexandru Baisanu, fost presedinte al vechiului PNL Suceava, se alatura ALDE, potrivit unor surse politice. El va candida pentru primaria Suceava si va prelua conducerea organizatiei ALDE.

Liderul organizației județene a ALDE Suceava, deputatul Constantin Galan, nu  a exclus varianta ca colegul său din Camera Deputaților, deputatul Alexandru Ștefan Băișanu, să fi purtat discuții cu Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu cunosc ca domnul Băișanu să fi vorbit cu președintele Călin Popescu Tăriceanu dar nici nu exclud. Cert este că eu nu am purtat vreun dialog pe această temă. ALDE și-a desemnat candidatul la funcția de primar pentru alegerile locae din iunie în persoana lui Vasile Mocanu. Din câte cunosc, domnul Băișanu a fost părăsit pe rând de cei mai apropiați din Partidul Național Liberal și nu știu ce capital politic mai are” a spus, pentru SuceavaNews, Galan.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*