Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Alexandru Băișanu a demisionat din PNL

baisanuDeputatul Alexandru Băișanu a demisionat din PNL. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Băișanu a intrat în război cu PNL după ce i-a fost refuzată candidatura la Primăria municipiului Suceava, liberalii preferându-l pe Ioan Bălan.

În cadrul unei conferințe de presă, el a criticat dur liderii PNL și nu numai.

Sper ca în PNL să mai fie oameni care au credința și speranța de a se opune verbal acestei invazii pedeliste. Am fost unul din liderii care au spus de la început că mă opun acestei mega-alianțe. Înainte de a intra în PNL, aceeași echipă care face acum jocurile în Suceava, Gheorghe Flutur, Ion Lungu, Orest Onofrei, au venit în biroul meu și mi-au cerut să vin în PDL spunând că îmi pun la dispoziție funcția de deputat pe colegiul 1 și am refuzat”, a spus Băișanu.

Băișanu a spus că și la vizita secretarului general al PNL la Suceava, Ioan Bolojan, a fost contactat de Gheorghe Flutur, Ioan Bălan și Bolojan, propunându-i să rămână în PNL.

„Aici, în locul acesta au stat și mi-au propus să rămân în PNL și mi-au oferit funcția de deputat, dar i-am refuzat așa cum am făcut și în 2008”, a mai spus Băișanu.

Deputatul a spus că va candida pentru Primăria Suceava fără a preciza dacă o va face ca independent sau din partea altui partid.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*