Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Ion Lungu: Așteptăm să aflăm că vremea se încălzește pentru a da ordin de începere a lucrărilor în zona centrală

lunguPrimarul muncipiului Suceava, Ion Lungu, susține că lucrările în zona centrală a municipiului vor fi reluate cel mai probabil în martie.
Potrivit edilului, se va reconstrui cu granit ori gresie partea străzii Stefan cel Mare de la intersecția cu Strada Mitropoliei, de lângă clădirea Parchetelor, până la magazinul Bucovina. Contractul în valoare de 1,57 milioane lei a fost semnat cu Victor Construct, firmă care a câștigat licitația pentru modernizarea în continuare a zonei centrale a municipiului Suceava.

like-facebook„Conform indicatorilor economici ar fi urmat să fie alocată suma de 2,5 milioane de lei. Au fost făcute economii și vom scoate din nou la licitație cu o cofinanțare asigurată și din partrea primăriei, pentru a finaliza și un ultim tronson privind modernizarea zonei centrale, cel cuprins între magazinul Bucovina, pe strada Vasile Bumbac, până la consiliul județean. Așteptăm să aflăm că vremea se încălzește pentru a da ordin de începere a lucrărilor, probabil că acest lucru se va întâmpla la începutul lunii martie” a declarat primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*