Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur cere sprijinul politicienilor din toată Moldova pentru solicitarea rediscutării Master Planului de transport

gheorghe fluturLiderul organizației județene a PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur a declarat vineri după-amiază, la lansarea candidaților la cele 113 localități din cele 114 existente în județ, că PNL pleacă la drum pentru alegerile locale din iunie cu 53 de primari în funcție.

Liderul liberal care este și candidat la președinția Consiliului Județean și-a prezentat viziunea și strategia sa pentru județul Suceava.

like-facebookVa trebui să milităm pentru relansarea dezvoltării județului Suceava care a stagnat mult în ultimii ani. De ce facem? Pentru bunăstarea oamenilor și nu cuvinte goale, pentru siguranța oamenilor și confortul oamenilor. Aceste lucruri trebuie să fie ținte le noastre. Obiective, cel puțin cinci mari vi le propun și vreau să le fac cu echipa de consilieri județeni, cu parlamentari și cu cei de la București. În primul rând să continuăm dezvoltarea infrastruturii județului, să discutăm de infrastructura de transporturi și vreau să vă spun și să fac un apel la colegii din Moldova să cerem împreună parlamentarii de Iași, Neamț, Botoșani, Vaslui și Suceava rediscutarea master planului de transport pentru că regiunea de Nord Est a României este o pată neagră unde PSD nu a prins în perspectivă nimic, nici autostrăzi, nici drumuri rapide și cred că în martie se discută din nou acest master plan, că merităm să fim prinși. Am garanția celor doi copreședinți măcar această autostradă și să lege Moldova de Ardeal, dar și șoseaua rapidă să lege de București, Suceava spre Bacău și sigur, într-un plan să avem în vedere și autostrada să ne lege de capitala României.Va trebui rediscutat master planul. Când vorbim de infrastructură, trebuie să ne gândim la aeroport și să avem curse, să ne gândi la infrastructura de utilități de ce are nevoie omul, infrastructura școlară,de sănătate și culturală”, a spus Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*