Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Preotul care vrea să devină primar: Noi, după Revoluție, din păcate, am luat-o un pic pe alte cărări

lansare pnl (21)Candidatul PNL la Primăria Fălticeni, preotul Liviu Mihăilă, susține că a ales să facă parte din acest partid pentru că „un preot nu poate fi decât liberal”. El a precizat că a primit deja foarte multe jigniri din partea PSD, dar „răspundem răului cu bine”.

„Mă bucur că fac parte din echipa liberală.Un preot nu poate fi decât liberal. Știm cu toții din istorie și mai știm că în perioada interbelică, locțiitorul de prim ministru atunci când cădea Guvernul sau când primul ministru pleca în străinătate era Patriarhul României. Nu este o noutate chiar, numai că noi după Revoluție din păcate, am luat-o un pic pe alte cărări. Acum 2 săptămâni pe această scenă, o trupă de copii din Fălticeni intituală „Birlic” se pregătea pentru un turneu la București. Copiii au jucat o piesă despre „Amor și umor”. Evident că despre amor putem vorbi despre liberali, despre iubirea față de țară. Vreau să cred că un politician nu este un om care nu are ce să facă sau care vrea să se îmbogățeacă sau alte lucruri ci politicianul este omul care iubește cel mai mult țara, de aceea intră în politică. Să îi ajute pe ceilalți, nu să se ajute pe el, el se sacrifică…Așa cum și eu pentru 4 ani, pentru că nu am nicio îndoială că Fălticeniul mă va alege sunt în slujba fălticenenilor. Despre umor ne pregătim să ne duelăm cu prietenii din PSD, să nu îi jignim, am primit deja foarte multe jigniri, dar răspunem răului cu binele nostru, vrem să arătăm cât de buni suntem noi nu cât de răi sunt alții și cu umor”, a spus preotul.like-facebook

lansare pnl (43)La lansarea candidaților PNL a mai fost prezent un preot, respectiv preotul Chirițoiu de la Dragomirna. El ne-a spus că a venit să vadă cum este la lansarea candidaților, și că a ajuns aici din curiozitate.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*