Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Lansarea candidaților PSD pe zona Humor va avea loc vineri

psd radauti lansare candidatura tatar (14)PSD își va lansa vineri, la ora 16.00 la Sala de Tisa din orașul Gura Humorului candidații pentru fotoliul de primar pe zona Humor.

În competiția electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016 se vor afla primarul Marinel Bălan – Frasin, omul de afaceri Stelică Simeria -Gura Humorului, primarul Cajvan Gheorghe- Capu Câmpului, primarul Oros Ioan – Ostra, omul de afaceri Eduard Wendling-Paltinoasa, administrator Corlățean Georgeta- Mănăstirea Humorului, om de afaceri Zancu Vasile- Stulpicani.
like-facebook
Trebuie amintit că primarul Marinel Balan se află la al doilea mandat în timp ce primarul Cajvan Gheorghe din Capu Câmpului are deja trei mandate. Edilul din Ostra, Oros Ion, este la primul mandat și se înscrie în cursa electorală pentru încă un mandat.

Pe zona Humor, în competiția electorală pentru comuna Mănăstirea Humorului se află pentru prima dată de după Revoluție o femeie, fiind vorba de Georgeta Corlățean care îl va avea drept contracandidat din partea PNL pe Constantin Moldovan, primar în funcție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*