Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Tiberius Brădățan, candidatul PSD la Primăria Suceava

Tiberius Brădățan

Tiberius Brădățan

Directorul medical al Spitalului Județean Suceava, doctorul Tiberius Brădăţan, care este și consilier local, va fi candidatul social democrților la Primăria Sucevei.

De altfel, candidatura lui Brădățan la conducerea municipiului reședință de județ a fost vehiculată de ceva vreme de PSD Suceava, fiind avizată joi, la Iași, de liderul PSD, Liviu Dragnea, la o întâlnire a PSD.

like-facebookCandidatura va fi propusă spre validare la Comitetul Executiv Naţional care va avea loc marţi, 23 februarie, la București. Au fost și alți candidați, inclusiv profesorul Adrian Graur, Florin Sinescu, Ovidiu Donțu, Eugen Girigan care au întrunit la rândul lor un procent important în sondajul organizat de PSD.

Brădățan va fi în competițe electorală deocamdată, după anunțurile oficiale, cu primarul liberal Ion Lungu și candidatul MP-Marian Andronache. În competiția electorală ar putea intra și deputatul Alexandru Băișanu, dar din partea ALDE.

Tiberius Brădățan a mai candidat la alegerile parlamentare din 2012, a obținut un scor bun pentru un fotoliu de senator, dar legislația electorală de la acea vreme l-a împiedicat să obțină un fotoliu în Senat.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Re-simţit says:

    Domnul Bradatan nu numai ca a obtinut “un scor bun” ,cum atat de ipocrit precizati dvs.,domnul Bradatan a castigat colegiul la pas,numai ca in parlament a mers Flutur,ca sa nu-si piarda exercitiul de incretit fruntea ,cf. manualul de mancat kkt al PDL,astazi si maine.
    Este important sa nu uitam cum au intrat in parlament unii corifei ai dreptei sucevene,prin efractie sau prin escaladare sau profitand de neatentia lu’ tante Constitutia,ca niste borfasi cu acte in regula dar fara scor…
    Poate da Dumnezeu sa castige domnul Bradatan primaria,sa scapam de toti balbaitii cu liceu la seral sau cu bacalaureat cumparat la Piata Mica,cu ascendenta in lumea interlopa sau cu padurile vandute la tescherea.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*