Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Dumitru Mihalescul: Dacă aș candida la Primăria Rădăuți atât Steliana cât și Cătălin Miron m-ar susține

dumitru mihalesculPreședintele interimar al organizației municipale a PNL Rădăuți, Dumitru Mihalescul, a declarat, pentru SuceavaNews, că ședința care trebuia să aibă loc sâmbătă, 13 februarie, nu a mai avut loc dat fiind faptul că unii membrii aveau deja programate alte activități. El a ținut să precizeze că nu a fost stabilită încă o dată sigură, lăsând să se înțeleagă ca aceasta va avea loc zilele următoare.

„Era sâmbătă și oamenii se pregătesc de sărbătoarea Valentine’s Day ….Trebuia să fie anunțați membri prin mesaj ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a spus Mihalescul.

like-facebookLiderul local liberal a spus că la ședința de miercuri seară, de la Suceava a Consiliului Executiv Județean a PNL s-a discutat despre procentajul obținut în sondaje chiar și la Rădăuți dar nu s-a pus în discuție găsirea unui nou candidat. Întrebat dacă este unul din candidații care ar putea candida la Primăria Rădăuți, domnia sa a spus că nu se înscrie în competiția electorală pentru că are o afacere care îi ocupă foarte mult timp.

„Noi vrem să câștigăm Primăria Rădăuți. Nu pot să mă las total de afacere să mă ocup total de administrație. Dacă aș candida la Primăria atât Steliana cât și Cătălin Miron m-ar susține. Ei de la început au spus aceasta. Colaborăm foarte bine”,  a spus Mihalescul care a precizat că nu știe rezultatele sondajului realizat la nivel central de către PNL pentru orașul Rădăuți.

El a mai spus că deocamdată Cătălin Miron este candidatul PNL la Primărie, la alegerile locale din 5 iunie 2016.

„Dacă avem ceva mai bun, el(n.rep-Cătălin Miron) a spus că se retrage fără nicio problemă. Dacă este unul mult mai bun si se poziționează mult mai bine, el se retrage .Am avut miercuri o ședință de lucru unde trebuia să participe și domnul Flutur dar domnia sa trebuia să plece la Piatra Neamț cu secretarul general al Partidului Național Liberla, domnul Blejan și am stabilit că ne vom reîntîlni sâmbătă dar aceasta după cum v-am mai spus nu a mai avut loc”, a spus Mihalescul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*