Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO! Nistor Tătar, lansat oficial pentru funcția de primar al Rădăuțiului

psd radauti lansare candidatura tatar (3)Casa de Cultură a municipiului Rădăuți a găzduit, vineri, începând cu ora 17.00, lansarea candidatului pentru functia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 din partea PSD Suceava, Nistor Tatar, director la SC Servicii Comunale Rădăuți.

Tot vineri, a avut loc și lansarea candidaților la funcția de primar pentru celelalte localități din zona Rădăuți. Evenimentul politic s-a desfășurat sub sloganul „Partidul Social Democrat Suceava, Mergem mai departe. Rădăuți 2016”.

psd radauti lansare candidatura tatar (1)Alături de cei care își asumă responsabilitatea de a candia la alegerile locale din acest an s-au aflat liderul PSD, Cătălin Nechifor, senatorul Neculai Bereanu, deputații Ioan Stan, Ovidiu Iane și Cezar Cioată dar și alți membri ai Biroului Permanent al PSD Suceava. Alături de Nistor Tătar, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Rădăuți, în aceeași zonă, între candidați se află deja primari în exercițiu la al treilea sau al patrulea mandat cum ar fi primarii din Vicovu de Sus-Gheorghe Schipor, Milișăuți-Mircea Laurus, Voitinel, Maria Pleșca, Frătăuții Vechi,-Vasile Artimon, dar și proaspăt candidați, Arbore-Dan Tiperciuc. De la eveniment nu a lipsit social-democratul Mihai frunză, fost primar cu state vechi al orașului Rădăuți dar și actualul viceprimar cu atribuții de primar, Bogdan Loghin.psd radauti lansare candidatura tatar (2)

PSD a căutat să intre în cursa electorală cu oameni de încredere electoratului și să câștige funcțiile de primar la scrutinul electoral din iunie 2016. Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că această zi de februarie este „o zi foarte importantă trebuie să o ținem minte pentru că hotărâm din nou apăsat să câștigăm guvernarea locală, județeană și națională pentru PSD, pentru România”.
El a spus că în administrație trebuie să fie un om hotărât, cu responsabilitate și care cunoaște administrație.

psd radauti lansare candidatura tatar (4)Vă spun cu sinceritate că Nistor Tătar are casă, experiență, știință, educație și are un lucru important și vă spun astăzi, vă are pe dvr. Fiecare om, fiecare domn și doamnă, tânăr sau mai în vârstă îl are pe Nistor Tătar în echipa sa, un om implicat, care știe să facă administrație și care a dovedit că știe ce trebuie să facă. Aici la Rădăuți aveți nevoie de un om care este pregătit, aveți nevoie de garanție. El a reușit, caz unic în România, ca o companie publică a municipiului să ofere agent termic la preț decent în locuințele locuitorilor, fiind singurul din țară”, a subliniat Nechifor, care a amintit și a salutat prezența fostului primar, Mihai Frunză „un om care a făcut onoare de-a lungul timpului”,  dar și a actualului edil, Bogdan Loghin.psd radauti lansare candidatura tatar (5)

Senatorul social democrat Neculai Breanu a aminit că municipiului Rădăuți era la un moment dat fără administrație pentru că nu mai avea primar, viceprimar, Consiliu Local și nici secretar.

Am vorbit cinci luni din care trei am intervenit la ministere să deblocheez situația și să găsească soluții urgente, să se dea acea ordonanță să putem aduce în deliberativul local acei consilieri care erau supleanți. Trebuie să mergem mai departe. Aveți ocazia să votați o persoană care cu siguranță pentru municipiul Rădăuți va fi un mare câștig. Îl cunosc pe Nistor Tătar, a venit la București pentru a susține acea ordonanță ca Rădăuțiul să fie delocat”, a spus Bereanu.

like-facebookCandidatul PSD la Primăria municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, consilier județean și președinte al comisiei de buget-finanțe din CJ Suceava, si-a asumat acest rol rol în fata a peste 700 de social democrati.
Tătar a ținut să mulțumească conducerii organizației județene a PSD, respectiv președintelui Cătălin Nechifor dar și celorlați membri social democrați care i-au acordat încrederea și sprijinul de a se înscrie în competiția electorală pentru funcția de primar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*