Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

PNL caută candidat la funcția de primar al municipiului Rădăuți

catalin mironPNL Suceava și organizația municipală a Partidului Național Liberal Rădăduți este în căutarea unui nou candidat la funcția de primar al municipiului Rădăuți după ce vicepreședintele PNL, Cătălin Miron, ar fi anunțat că renunță la candidatură.

Joi după-amiază, la Rădăuți a avut loc o ședință a Biroului Permanent al PNL în cadrul căreia ar fi trebuit să se stabilească viitorul candidat al orașului.

Potrivit unor surse, în discuție a fost candidatura lui Petru Carcalete,fost inspector școlar în mandatul PDL și cadru didactic la un liceu din Rădăuți însă se pare că procentajul mic obținut în sondaj i-a determinat pe cei din conducerea județeană și centrală a partidului să renunțe la acesta.

like-facebookUn alt nume vehiculat pentru o eventuală candidatură la funcția de edil al Rădăuțiului a fost cea a lui Dorin Tibeică, manager la Spitalul Municipal dar nici acesta nu are un vot foarte mare de încredere în rândul rădăuțenilor. În final, s-a decis să fie găsiți oameni noi în partid care să aibă credibilitate în rândul locuitorilor orașului.  În discuție mai este luată și o eventuală candidatură a profesorului Marius Grijincu, fost consilier local  și a omului deafaceri Costel Lazăr, însă nu este exclus să apară și nume noi.

Decizia va fi luată sâmbătă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*