Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Unul dintre cele mai moderne aerodromuri de la Suceava va fi concesionat

aerodrom floreni- suceavaUnul dintre cele mai moderne aerodromuri din județul Suceava va fi concesionat. Este vorba de Aerodromul Floreni din comuna Dorna Candrenilor, care este scos la concesiune de primărie.

Licitația va avea loc pe 29 februarie, atunci când Primăria Dorna Candrenilor va ceda unei firme private atât construcțiile, cât și pista betonată în suprafață de 21.494,64 mp. De asemenea, vor fi concesionate clădirea punct control, căile și drumurile de acces, dar și birourile care fac parte din domeniul public al Consiliului Local al comunei Dorna Candrenilor.

like-facebookAerodromoul Floreni este situat la o distanță de 10 km de Vatra Dornei și 85 km de Suceava, dar și la 60 de km de Bistrița. El dispune de două hangare, de spații de parcare pentru șapte aeronave, echipamente tehnice de intretinere si reparatii aeronave ULM, sală de curs și echipamente multimedia, dar și cazare în spațiile proprii (2 camere x 5 locuri) cu acces la bucatarie complet echipată.

aerodrom floreni -suceava

aerodrom floreni- suceava

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. irinel says:

    parc vad ca iara casiga firmele controlate de cel mai controversat om de afaceri ai momentului borgovan marian ……….ca si pana cum tot el l administrst dar prin interpusi lui .

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*