Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

O suceveancă a luat un taxi pentru a ajunge mai repede la destinație. Ce a pățit când s-a dat jos din mașină

taxiO femeie din Suceava a mers la un spital din Cluj, iar pentru a ajunge mai repede la gară, a luat un taxi. Cursa a costat-o scump pe femeie. După ce s-a dat jos din mașină, taximetristul a plecat cu tot cu bagajele femeii.

Șoferul de taxi, un bărbat de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni după ce a plecat înainte ca femeia pe care a dus-o la gară să își ia bagajele din mașină. Prejudiciul produs este de 7.000 de lei. Potrivit polițiștilor clujeni, taximetristul a plecat cu bagajele femeii, care este din Suceava, după o cursă efectuată în data de 25 ianuarie.

like-facebookBărbatul de 33 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi efectuat un transport de la o unitate medicală până în Piaţa Gării. La destinaţie, bărbatul nu ar fi returnat bagajele persoanei vătămate, plecând cu taximetrul după coborârea acesteia. Conform celor relatate de către persoană vătămată, bagajul conţinea bunuri şi medicamente, în valoare de circa 7.000 de lei”, se arată într-un comunicat al  IPJ Cluj.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*