Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Indivizi reținuți pentru furt în urma unor percheziții

retinutiIndivizii care au spart, pe 12 ianuarie, o societate din Frătăuții Noi, au fost reținuți, marți, în urma unor percheziții.

Potrivit unui comunicat al Poliției, „în continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în cauza privind furtul comis la 12.01.2016, în dauna unei societăţi comerciale din comuna Frătăuţii Noi, cu un prejudiciu de circa 4.500 lei, faptă comisă de un tânăr de 18 ani din localitate, au fost identificați ceilalți autori ai furtului ca fiind doi bărbaţi de 32 și respectiv de 57 ani, ambii din comuna Frătăuţii Noi”.

like-facebookMarți, în baza mandatelor emise de Judecătoria Rădăuți, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile celor doi suspecţi, ocazie cu care, au fost ridicate mai multe bunuri, constând în produse alimentare, industriale, produse cosmetice, obiecte de pescuit, valoarea acestora fiind de circa 1.500 lei.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi suspecți, urmând ca la 03.02.2016, să fie prezentați parchetului pentru stabilirea unor măsuri preventive. Cei doi au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*