Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Bărbați prinși la volan fără permise de conducere. Printre ei, și un minor

razie politie (1)Cinci persoane, dintre care și un minor de 17 ani, au fost prinși la volan, marți, fără permise de conducere. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe raza comunei Rădășeni, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control la intersecţia DN 17B, cu DJ 174, din comuna Dorna Arini, mopedul condus de un bărbat de 27 ani din comuna Dorna Arini. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat.

like-facebookO patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe DJ 209 D, din comuna Calafindești, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Dărmănești. Nici el nu avea permis de conducere.

O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, a oprit pentru control pe str. Ghe. Doja din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Nicolae Iorga din localitate, autoturismul condus de un minor de 17 ani din localitate, care nu posedă permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul aparţine mamei minorului, iar acesta l-a luat fără acordul ei.

Cu toții s-au ales cu dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*