Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Nistor Tătar: Ministerul Transporturilor a alocat 20.000 lei pentru centura municipiului Rădăuți

nistor tatarConsilierul județean PSD, Nistor Tătar, a anunțat că „Ministerul Transporturilor a alocat pentru anul 2016 suma de 20.000 mii de lei pentru obiectivul „Centura municipiului Rădăuți”.

Banii, în proporție de 90 la sută, ar trebui să ajungă pentru construcția și finalizarea tronsonul 1 de la drumului Sucevei spre Satu Mare. Compania Națională de Autostrăzi estimează că șoseaua de centură va fi finaliată în 2020.

like-facebookȘoseaua de centură a municipiului Rădăuți va fi construită în termen de 36 de luni de firma UMB Spedition patronată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

El a semnat în primăvara lui 2011 cu reprezentantul Direcției Regionale Iași a CNADNR, contractul de execuție a lucrării în valoare de 82 de milioane de lei, la care se adaugă TVA în valoare de 19 milioane de lei. Șoseaua de centură va avea 16 kilometri și va fi prevăzută cu două benzi.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Cetatean ingrijorat says:

    Nu stiam ca Tatar lucreaza la Ministerul Transporturilor; Ce legatura are el cu investitia asta sau conform sloganului “Nistoras vrea la oras” acum chiar vrea si la Bucuresti, ca la Radauti sigur nu ajunge nici macar sa candideze vorba lui Andronachi,”se va retrage tehnic (din motive de DNA)

    Răspunde
  2. Cetatean ingrijorat says:

    NU mai aburi cu furatul statului ca soseaua de centura ii face Iohannis pentru austriecii de la Schweighoffer si Egger

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*