Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Noi case racordate la energie electrică la Todirești. Primar: Sunt depuse proiecte la E-ON Moldova pentru avizarea altor două noi rețele

retele (2)Noile case construite în  satul Costina au fost racordate la energie electrică prin rețeaua construită din fonduri proprii ale Primăriei comunei Todirești în decursul anului 2015.

Potrivit primarul comunei, Vasile Avram, la mijlocul acestei luni au fost începute lucrările de execuție a rețelei de alimentare cu energie electrică la noile case construite de tinerii din Soloneț, zona Imaș Mesteceni.

Finalizarea rețelei și  lucrărilor de racordare pentru fiecare casă sunt preconizate începând cu jumatatea lunii februarie 2016.  Sunt depuse proiecte la E-ON Moldova pentru avizarea altor două noi rețele din comună. Trebuie amintit că în comunitățile locale au fost ridicate construcții noi și proprietarii acestora, cu siguranță trebuie să beneficieze de această utilitate. Nu este un lux ci este ceva normal pentru oameni. Fiecare proprietar până la urmă este plătitor de impozite și taxe și ne bucură faptul că tinerii decid să rămână în comună și să își ridice case. Sunt și tineri care lucrează în străinătate dar care nu uită locurile natale și tot în localitatea natală își construiesc case”,  a spus edilul comunei.

retele (1)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*