Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Directorul unei firme din Suceava implicat într-un accident mortal

accident mortal masina rasturnata (17)Un grav accident rutier s-a petrecut, duminică, în jurul orei 15.30 pe drumul European E85, în afara localității Dărmănești. O femeie de 48 de ani a murit după ciocnirea violentă dintre două mașini.

Potrivit polițiștilor,  un autoturism Volkswagen circula dinspre Suceava spre Siret, iar la ieșirea din Ițcani spre Pătrăuți a depășit axul drumului, încercând o depășire și s-a ciocnit frontal cu un autoturism Audi care venea din sens opus. La volanul mașinii VW se afla directorul fabricii de încălțăminte Modin, Anica Onofreiciuc.

Două persoane, din cealaltă mașină, Dumitru și Margareta Șalar, au fost rănite și au fost transportate la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita, femeia a murit.

accident mortal masina rasturnata (14)„Circulam normal, mergeam încolo și m-am trezit cu mașina asta în fața mea. A intrat pe contrasens”, a declarat Dumitru Șalar.

Și Anica Onofreiciuc a fost rănită și a primit îngrijiri medicale. Polițiștii desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*