Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

O femeie și-a pus capăt zilelor de dorul copilului

cazuta in fantanaO bătrână din satul Hânțești, județul Suceva, și-a pus capăt zilelor, vineri. Domnica Morariu, în vârstă de 88 de ani, locuia singură și se pare că suferea mult după ce anul trecut și-a pierdut unicul fiu.

De femeie avea grijă însă nora sa  care locuia ceva  mai departe. Trupul neînsuflețit al octogenarei a fost zărit în fântână de o vecină care venise să îi aducă ceva de mâncare.

like-facebookFemeia a văzut că bătrâna nu este în casă și nici prin curte, și-a amintit că amenințase că nu mai poate de dorul fiului și că se va arunca în fântână.  Femeia a scos scoasă din fântână de militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava.

„Ajunşi la faţa locului, salvatorii au coborât în fântâna construită din piatră, cu o adâncime de 10 metri până la luciul apei. Temerile celor care au anunţat evenimentul s-au adeverit şi, militarii au extras trupul unei femei, în vârstă de 88 de ani. Imediat ce a fost adusă la suprafaţă, salvatorii au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic, decât să se constate decesul”, a declarat plt. adj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Polițiștii au deschis o anchetă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*