Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

55 de pietoni amendați și 13 șoferi lăsați fără permise după o razie a polițiștilor suceveni

razie politie (1)Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat, joi,  o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cu implicarea pietonilor şi a celor ce nu acordă prioritate la trecerile pentru pietoni.

În cadrul acţiunii au fost constatate 4 infracțiuni, au fost aplicate 173 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 44.915 lei, din care 55 față de pietoni, totodată au fost reţinute 13 permise de conducere, din care 8 pentru neacordare prioritate pietoni și 5 alte cauze şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

like-facebookUn tânăr de 28 de ani, din orașul Frasin, a condus autoturismul pe str. Petru Rareş, din municipiul Suceava și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.
Un bărbat de 50 de ani, din municipiul Suceava a condus autoturismul pe B-dul George Enescu, din localitate și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*