Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Mașină vandalizată în curtea unui ocol silvic privat. Autoturismul aparține unui proprietar de pădure

furt masinaMașina unui bărbat din București, proprietar al unei suprafețe de pădure, a fost vandalizată de un individ, vineri, în curtea unui Ocol Silvic privat din comuna Baia.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de vineri, în jurul orei 12.30, persoane necunoscute au pătruns în curtea Ocolului Silvic și au distrus parbrizul autoturismului ce aparține unui bărbat de 65 de ani din municipiul București, proprietar al unei suprafețe de pădure, după care mai multe geamuri ale imobilului și din interior au sustras un monitor LCD, prejudiciul total creat în urma săvârșirii infracțiunilor fiind de aproximativ 2.400 lei.
like-facebook
În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat de 49 de ani, din comuna Baia, la domiciliul căruia a fost găsit monitorul sustras, bun ce a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”distrugere”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*